VLOERZAAGWERKEN

Home VLOERZAAGWERKEN
 • Afbraakwerken
 • Asfalt of betonblokken verwijderen
 • Wegdek losmaken
 • Sleuven zagen
 • Trapgaten maken
 • Beton in tegelvorm zagen
 • Uitzetvoegen zagen
 • Zagen in oude of verse beton
 • In nieuwbouw & renovatie
 • Voor professional & particulier
 • ...

Vloerzaagwerken? Bij Zaniboo ben je aan het juiste adres!

Vloerzagen is een vak apart. Of het nu gaat over afbraakwerken, verwijderen van oude stukken beton of asfalt, het zagen van voegen in verse beton, het maken van sleuven voor bekabeling of riolering, ... Dit alles vraagt kennis en gespecialiseerd materiaal.


“Ik sta telkens weer versteld van de flexibiliteit en snelheid waarmee Zaniboo kan schakelen bij dringende opdrachten. Altijd met behoud van dezelfde kwaliteit die we van hen gewoon zijn. Top!”


Ons state-of-the-art machinepark omvat diverse apparatuur om elke klus efficiënt, veilig en kwalitatief uit te voeren. Onze machines zagen trilvrij. We werken nauwkeurig en streven naar een minimum aan geluidshinder. Het feit dat wij verschillende machines en heel wat gekwalificeerde zaagexperten ter beschikking hebben, stelt ons in staat om meerdere vakmannen én machines tijdens één werk in te zetten. Bij grote projecten zorgt die combinatie voor maximale performantie.

Bovendien beheersen we verschillende technieken. Zowel voor vloer-, wand- alsook kabelzaagwerken kan je bij ons terecht. Soms is het interessanter om over te stappen naar (beton)boringen. Of moet er ook vloerbewerking gebeuren. Met Zaniboo kan het allemaal. Da’s handig!

Focus op je eigen vakgebied en vertrouw op Zaniboo voor het zagen (of boren)

Tijdens een project wil je zo weinig mogelijk verrassingen. Vaak is er een strakke planning en je houdt graag alles onder controle. Zaniboo begrijpt dat maar al te goed. Als je met ons in zee gaat ben je zeker dat jij jouw voorziene timing kunt aanhouden en vermijd je belasting van je eigen mensen (en materiaal) met taken waar zij minder of niet mee vertrouwd zijn. Van een win-win gesproken.

Zaniboo zaagwerken brug

Welke zaagtechniek is de meest geschikte? Daar hoef jij jouw hoofd niet over te breken. Zaniboo heeft een jarenlange expertise in dit vakgebied waardoor je op ons advies kunt vertrouwen om de meest aangewezen en kostenefficiënte aanpak te bepalen. Volledig op maat van jouw noden, sector en de opdracht.

Wij zagen in allerhande materialen. Onze machines kunnen verschillende en extreme dieptes aan en onze vakmannen beheersen diverse technieken. Getting things done is ons motto. Niet klagen maar zagen. Gaan met die banaan! Zaniboo klaar te klus. Elke keer opnieuw.

Tal van klanten in uiteenlopende sectoren, zowel professionals als particulieren, rekenen dagelijks op ons vakmanschap.


Wegenwerkers schakelen ons bijvoorbeeld in om asfalt of beton blokken te verwijderen, het wegdek los te maken, sleuven voor bekabeling te voorzien, …

Grondwerkers doen onder andere beroep op onze zaagexperten in kader van afbraakwerken.

Dit is ook het geval bij ruwbouwaannemers. Bij hen komen we ook vaak langs om bijvoorbeeld trapgaten te maken, beton in tegelvorm te zagen, uitzetvoegen te voorzien, …

In bepaalde omgevingen zoals de voedingssector zijn gassen of rook uit den boze. In dat geval, wenden wij onze elektrisch aangedreven vloerzagen aan, in plaats van onze krachtige diesel aangedreven machines.


Zaniboo vloerzaagwerken wegenwerken


Strakke deadline? Zaniboo is flexibel en snel inzetbaar.

Wij spelen kort op de bal en zijn snel beschikbaar. Indien nodig zagen we ‘s nachts of in het weekend met oog op het vooropgestelde werkschema.

Wij leveren veilig, proper en precies werk. Hiervoor ondersteunen wij onze zaagteams met opleidingen, voorzien we hen van professioneel materiaal (zowel machines als beschermingsmiddelen) en hebben we een heldere planning.

Dankzij onze goed uitgeruste voertuigen hebben onze mensen al het mogelijke materiaal bij de hand tijdens de uitvoering van de werken. Zo kunnen we op het moment zelf bijsturen waar nodig.

Zaniboo werkt volledig autonoom en kan indien gewenst of noodzakelijk voorzien in elektriciteit (eigen stroomgroep), water (eigen watertank) en afvoer van het puin (eigen containers en kraan). We streven naar minimale geluidshinder en zorgen voor water- en stofopvang waar nodig.

Je kan rekenen op een proper en onberispelijk resultaat zonder tijdverlies.

Ik wil een offerte ontvangen

Een vrijblijvende offerte?